Windows otomatik onarım sorunu

BuzlarUstunde

Yeni Üye
Bilgisayarımı açmaya çalıştığımda, otomatik onarım işlemine başlıyor uyarısı alıyorum. Uzun bir süre siyah ekranda bekliyorum, sadece imleci görüyorum.

Bu durum iki haftadır devam ediyor. Herhangi bir çözüm önerisi var mı? Sistem tamamen kilitleniyor gibi görünüyor.

Çalışmayan sistemi nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle sistem geri yükleme özelliğini denemeyi deneyebilirsiniz. Eğer işe yaramazsa, Windows'un kurulum medyasından önyükleme yaparak onarım seçeneklerini kullanmayı deneyin. Bu seçenekler arasında komut istemini kullanarak disk hatalarını kontrol etme ve önyükleme onarımını yapma gibi seçenekler mevcuttur. Sorun devam ederse, donanım sorununu elemek için bellek ve harddisk testleri yapmanız gerekebilir. Başka bir olasılık da işletim sisteminin yeniden kurulumudur.

Öncelikle sistem geri yükleme noktasını denemeyi deneyebilirsiniz. Eğer varsa, daha önceki bir tarihe geri dönmeyi deneyin. Başarılı olmazsa, Windows kurulum medyasıyla onarım seçeneğini kullanmanız gerekebilir. Bu işlem verilerinizi silmez, ancak sistem dosyalarını onarır. İşlemlerden önce verilerinizi yedeklemek önemlidir. Daha fazla bilgi için Microsoft destek sayfalarına bakabilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür.

Geri