Xiaomi Miui arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sandal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sandal

Yeni Üye
Yeni aldığım 16t pro telefonumda bir sorun yaşıyorum. Benzer bir hatanın 10 yaşındaki oğlumun Redmi Note 12'sinde de olduğunu fark ettim; sorun kesinlikle Miui yazılımıyla alakalı görünüyor.

Geçen hafta, örneğin akşamları, planlı "Rahatsız Etme" moduna geçtiğinde, telefonun medya uygulamalarının sesini kontrol edememesi problemiyle karşılaştım. Ses kısık kalıyor ve video izlemek mümkün olmuyor.

Sorunu çözmek için uygulamayı kapatıp yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Fakat ertesi sabah, manuel olarak yeniden aktifleştirdiğimde, "Rahatsız Etme" modu yine devrede kalıyor. Bu durum oldukça can sıkıcı.

Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olacak bir çözüm önerisi var mı?

Telefonunuzda ve oğlunuzun telefonunda yaşadığınız ses problemi, MIUI yazılımının "Rahatsız Etme" modu ile ilgili bir uyumluluk sorunundan kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle telefonunuzun yazılım güncellemelerini kontrol edin. Güncelleme yoksa, "Rahatsız Etme" modunun ayarlarını detaylı inceleyin; belki belirli uygulamalar için özel bir ses ayarı mevcuttur. Sorun devam ederse, fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilirsiniz; önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Bu işlemlerden sonra da sorun devam ederse, Xiaomi destek hattıyla iletişime geçmeniz faydalı olabilir.

Geri