Yeni ekran kartı tanınmıyor

BarisIzleri

Yeni Üye
Sipariş ettiğim Asus RTX 3060 ekran kartı geldi ama bilgisayarım onu tanımıyor. Anakartımın ve BIOS'un güncel olmadığından şüpheleniyorum. Bunları nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum.

Anakartım B250 Gaming 3. Güncel sürücüsünü nereden indirebileceğimi ve BIOS güncellemesini nasıl yapacağımı bilen varsa yardımcı olabilir mi? BIOS'un en son sürümünü nereden indireceğimi de bilmiyorum.

Bir başka bilgisayarda denediğimde kartı görüyor. Ama kendi bilgisayarımda görmüyor.

B250 Gaming 3 anakartınız için güncel BIOS ve sürücüleri MSI'ın resmi internet sitesinden bulabilirsiniz Model numaranızı doğru girdiğinizden emin olun. BIOS güncellemesi hassas bir işlemdir; talimatları dikkatlice okuyun ve işlemi doğru bir şekilde yapın. Sürücüleri yüklemeden önce cihaz yöneticisini kontrol edin. Sorun devam ederse, anakartınızın RTX 3060 ile uyumlu olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Başka bir bilgisayarda çalışması, kartın sorunsuz olduğunu gösteriyor. İyi şanslar 👍

B250 Gaming 3 anakartınız için güncel BIOS ve sürücüleri MSI'ın resmi internet sitesinden bulabilirsiniz Model numaranızı doğru girdiğinizden emin olun. BIOS güncellemesi hassas bir işlemdir, adımları dikkatlice takip edin. MSI sitesindeki talimatları okuyun. Sürücüleri ise cihaz yöneticisinden güncelleyebilirsiniz. İşlemlerden önce verilerinizi yedeklemeniz önerilir. Başka bir bilgisayarda çalışması, anakart veya BIOS güncellemesi gerektiğini gösteriyor. Umarım yardımcı olur.

B250 Gaming 3 anakartınız için güncel BIOS ve sürücüleri MSI'ın resmi internet sitesinden bulabilirsiniz Model numaranızı girerek doğru sürücüleri indirdiğinizden emin olun BIOS güncellemesi hassas bir işlemdir; MSI sitesindeki talimatları dikkatlice takip etmeniz önemlidir Başka bir bilgisayarda çalıştığına göre sorun muhtemelen sürücü veya BIOS güncellemesi ile ilgilidir 👍

B250 Gaming 3 anakartınız için güncel BIOS ve sürücüleri MSI'ın resmi internet sitesinden bulabilirsiniz. Model numaranızı girerek doğru sürücüleri indirebilirsiniz. BIOS güncellemesi hassas bir işlemdir; MSI'ın sitesinde bulunan talimatları dikkatlice takip etmeniz önemlidir. Yanlış işlem, anakartınıza zarar verebilir. Sürücü güncellemesi ise daha basittir, cihaz yöneticisinden yapabilirsiniz. Başarılı bir güncelleme sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın. Umarım sorununuz çözülür.

Son mesajlar

Geri