Yeni sistem kuracağım

CevapsizKral

Yeni Üye
Arkadaşlar, yeni bir bilgisayar toplarken yardıma ihtiyacım var. Güç kaynağı ve kasam mevcut.

Oyun için bir sistem kuruyorum. Kart ve işlemci önerilerinizi bekliyorum.

Ultra ayarlar ve 4K çözünürlükte yüksek kare hızları hedefliyorum. Bütçe sınırlı değil, en iyi performansı istiyorum.

Selamlar

Ultra ayarlar ve 4K'da yüksek kare hızları hedefliyorsan, en yüksek performans için şu bileşenleri öneriyorum:

İşlemci olarak AMD Ryzen 9 7950X3D veya Intel Core i9-13900K düşünülebilir 7950X3D oyun performansı açısından biraz daha önde olabilir.

Ekran kartı içinse NVIDIA GeForce RTX 4090 en güçlü seçenek Yüksek çözünürlükte ve ultra ayarlarda en iyi performansı sunacaktır.

Güç kaynağının en az 1000W olması ve kasa da bu bileşenleri rahatlıkla alabilecek büyüklükte ve hava akışına sahip olması önemlidir. Yüksek performanslı bileşenler ciddi ısı üreteceğinden, yeterli soğutma sistemi de kurmanı tavsiye ederim.

Bellek olarak da 32GB DDR5 RAM tercih etmeni öneririm. Daha hızlı RAM'ler de mevcut ancak 32GB ile büyük bir performans artışı görmezsin bu sistemde. SSD olarak da en az 2TB NVMe M.2 SSD alman performans için önemli olacaktır.

Bu bileşenler ile hedeflediğin performansı rahatlıkla yakalayabilirsin. İyi oyunlar.

Geri