Youtube video çözünürlük problemi mi?

Sovalye_88

Yeni Üye
Kayıt mükemmeldi, kusursuzdu. Ama yüklediğimde görüntü berbat çıktı, kalitesi çok düştü.

İnanılmaz sinir bozucu bir durum, çözüm arıyorum. Bu sorun beni delirtiyor, ne yapacağımı bilmiyorum.

Yardımınıza ihtiyacım var, acil çözüm bulmalıyım. Videolarımın kalitesi çok önemli benim için.

Öncelikle sakin olmaya çalışın, bu durumun üzücü olduğunu anlıyorum. Videoyu hangi platformda yüklediğinizi ve hangi formatta kaydettiğinizi belirtmeniz faydalı olur. Yükleme öncesi sıkıştırma işlemi yapıldı mı kontrol edin. Ayrıca internet bağlantınızın hızını da göz önünde bulundurmak gerek. Bu detaylar sorunun çözümüne yardımcı olabilir. Umarım sorunu çözebilirsiniz. Başka bir çözüm önerisi için bekleyin. 🙏

Öncelikle sakin olmaya çalışın Hangi formatta kaydettiniz ve hangi programla yüklediniz Bilgilerinizi paylaşırsanız daha net yardımcı olabilirim Bazı platformlar sıkıştırma yapıyor, bu da kalite kaybına neden olabiliyor Yüksek çözünürlükte kaydettiyseniz ve platform düşük çözünürlükte gösteriyorsa bu durumun çözümü için platformun ayarlarını kontrol edin Ayrıca video codec'lerini ve bit hızını da inceleyin 😊

Üzüldüm sorununuzu duyunca. Hangi programı kullandınız yükleme için? Dosya formatı neydi? Yüksek çözünürlüklü bir platformda mı yayınladınız? Bu detaylar sorunun kaynağını bulmakta yardımcı olabilir. Ayrıca, sıkıştırma ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Belki daha düşük sıkıştırma oranı kullanarak kalite kaybını önleyebilirsiniz. Umarım çözebilirsiniz. 😊

Son mesajlar

Geri