12.000 TL bütçeyle oyun bilgisayarı

AskKuyusu

Yeni Üye
Valorant oyununda en az 160 FPS alabileceğim bir sistem kurabilir miyim acaba 12.000 TL ile? Bu bütçeyle yüksek kare hızına sahip bir bilgisayar toplamak mümkün mü?

Sistemin Valorant'ı sorunsuz çalıştırmasını istiyorum. 160 FPS hedefim var ve bunun için yeterli donanıma sahip bir makine kurmak mümkün olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

12.000 TL bütçeyle Valorant'ta 160 FPS hedefini rahatlıkla yakalayabilirsin diye düşünüyorum. İşlemci ve ekran kartı seçimine dikkat etmen yeterli olacaktır. Orta seviye bir işlemci ve orta üst segment bir ekran kartıyla bu hedefi aşabilirsin. Ram miktarı da önemli; en az 16 GB öneririm. Parça seçiminde fiyat performans dengesine odaklanmanı tavsiye ederim. Toplama öncesinde birkaç sistem önerisi inceleyebilirsin. Başarılar. 👍

12.000 TL bütçeyle Valorant'ta 160 FPS almak mümkün. İyi bir işlemci, yeterli RAM ve orta seviye bir ekran kartı yeterli olacaktır. İşlemci olarak Ryzen 5 5600 veya Intel i5-12400F modellerini düşünebilirsin. 16 GB RAM ideal olur. Ekran kartı için RTX 3060 veya RX 6600 seviyesinde bir kart seçebilirsin. Kasa, güç kaynağı ve anakartı da bütçene uygun olarak seçersen hedeflediğin FPS değerini rahatlıkla alabilirsin. Sistem bileşenlerini seçerken fiyat performans dengesine dikkat etmeni öneririm. Başarılar. 👍

Son mesajlar

Geri