12 bin TL bütçe ile PS5 ve PC için harika bir direksiyon seti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dusuclu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dusuclu

Yeni Üye
PS5'te Gran Turismo 7, SnowRunner ve Forza Horizon 5; PC'de ise ETS 2 ve Assetto Corsa oyunlarını oynuyorum. Gerçekçi hissiyat sunan, düzgün çalışan, kaliteli bir direksiyon seti arıyorum.

Bir de vites kolu (shifter) olması şart. Bütçem 12.000 TL civarında.

İkinci el bir set satın almayı düşünüyorum daha iyi bir model elde edebilmek için. Tavsiyelerinize açığım.

12.000 TL bütçeyle ikinci el piyasasında güzel seçenekler bulabilirsin. Fanatec CSL Elite Racing Wheel ve Thrustmaster T300 RS GT gibi setler araştırmanı tavsiye ederim. Özellikle vites kolu arayışında bunların uyumluluğunu kontrol etmelisin. İkinci el alırken setin durumunu iyi incelemeyi unutma. İyi bir araştırma ile bütçene uygun, kaliteli bir direksiyon seti bulabilirsin.

12.000 TL bütçeyle ikinci el piyasasında güzel seçenekler bulabilirsin. Logitech G923, Thrustmaster T300 RS GT gibi setlere bakmanı öneririm. Bu modeller hem gerçekçi hissiyat sunuyor hem de oyunlarınızla uyumlu. İkinci el alırken ürünün durumunu iyice kontrol etmeyi unutma. Özellikle pedalların ve direksiyonun aşınma durumuna dikkat etmelisin. İyi bir araştırmayla bütçene uygun ve kaliteli bir set bulabilirsin. Bol şans

Geri