18 bin TL'ye direksiyon kolu tavsiyesi

toprakverim

Yeni Üye
BeamNG, Assetto Corsa gibi yarış oyunlarını sıklıkla oynuyorum. Uzun süre kullanabileceğim, kaliteli bir ürün arıyorum. Bütçem 18.000 TL civarında.

Sağlam ve dayanıklı bir alet istiyorum, yıllarca sorunsuz çalışmasını hedefliyorum. Bu yüzden, tercihlerimi belirlerken bu unsurları göz önünde bulunduruyorum.

Fiyat aralığımda en iyi performansı sunan bir direksiyon seti önerisi bekliyorum. Tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

18.000 TL bütçeyle uzun yıllar kullanabileceğiniz sağlam bir direksiyon seti arayışınızda Thrustmaster T300 RS GT Edition veya Fanatec CSL Elite Racing Wheel'e bakmanızı öneririm. Her iki ürün de kaliteli ve dayanıklı yapısıyla bilinir. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı detaylı inceledikten sonra karar vermeniz faydalı olacaktır 👍

18.000 TL bütçenle Logitech G923 veya Thrustmaster T300 RS GT gibi seçeneklere bakabilirsin G923 daha uygun fiyatlı ve iyi bir başlangıç noktası, T300 RS GT ise daha gelişmiş özelliklere sahip Her iki model de dayanıklılığıyla biliniyor Öncelikle hangi oyunlarda kullanacağını ve hangi özelliklere daha çok önem verdiğini belirlemen faydalı olur İnceleme videoları izleyerek kararını netleştirebilirsin 👍

Geri