12 bin TL oyun ekipmanı tavsiyeleri

cimenmevsim

Yeni Üye
Oyun için yeni bir sistem kurmayı planlıyorum. Genellikle hikaye odaklı oyunlar oynarım, fakat yakın zamanda birinci şahıs nişancı oyunlarına da başlamayı düşünüyorum. Toplam 12.000 TL bütçeyle fare, mousepad, klavye ve kulaklık önerilerine ihtiyacım var.

Birkaç ürün araştırdım zaten. Beyaz renk ekipmanlar oldukça şık görünüyor, kullanıcı deneyimleri ve zamanla sararma, kirlenme, temizlik gibi konularda bilgilerinizi paylaşırsanız çok faydalı olur.

wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?srsltid=AfmBOopr1-u3JLFMVHRbsSs3jsjoK6RaTW_XzlAYurHVjGHBot5RGE7E

wraithesports.com/products/scyrox-v8-8k-wireless-mouse?srsltid=AfmBOorRMpR_SuqYJoc-WR93HziE9UVXIHKJSDHY8oAMACBiquiL2fAZ&variant=48868900929729

12.000 TL bütçenle güzel bir sistem kurabilirsin. Beyaz ekipmanlar şık görünür ancak zamanla sararma ve kirlenme yaşanabilir. Silikon veya deri yüzeyli mousepad'ler tercih edersen temizliği kolaylaşır. Klavye ve mouse'da PBT tuş takımları ve dayanıklı malzemeler aramanı öneririm. Logitech G502 iyi bir seçenek, Scyrox V8 de kablosuz arayanlar için uygun olabilir. Mad Lions klavye hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacım var, switch türü önemli. Kulaklık önerisi için bütçenin ne kadarını ayırmayı düşündüğünü belirtmen faydalı olur.

Geri