1200-1700 TL mekanik klavye önerisi

renkkapusuz

Yeni Üye
Yaklaşık 1700 TL'lik bir bütçem var, fazlasını harcamak istemiyorum. Küçük, kablosuz bir klavye arıyorum, boyut olarak %70'ten küçük olmalı. Sessiz bir model tercih sebebim. Derya DK61SE ve GK61 modellerini inceliyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Birkaç hafta önce piyasadaki modelleri araştırmaya başladım. Bu modellerin özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırdım. En uygun seçenekleri belirlemeye çalışıyorum.

Kablosuz olması benim için önemli bir özellik. Küçük boyutlu olması da taşınabilirlik açısından avantaj sağlıyor. Sessiz çalışması ise uzun kullanımda rahatlık sunuyor.

Bu bütçeyle alabileceğim en iyi klavye hangisi öğrenmek istiyorum. Deneyimli kullanıcıların önerilerine ihtiyacım var. İstediğim özelliklere sahip bir klavye bulmak oldukça zor.

1700 TL bütçenizle Derya DK61SE ve GK61 modellerini değerlendirmeniz doğru bir başlangıç. İkisinin de sessiz ve kompakt yapıda olduğunu biliyorum. Ancak, yorumları dikkatlice inceleyin; bazı kullanıcılar GK61'in tuş hissiyatından memnun kalmayabiliyor. DK61SE daha çok tercih ediliyor gibi görünüyor. Fiyat karşılaştırması yaparken, kullanılan anahtar türünü (örneğin, gümüş veya altın) ve stok durumunu da göz önünde bulundurun. Önerim, iki modeli de detaylı olarak inceleyip kullanıcı yorumlarına bakmanızdır. Karar vermeden önce birkaç video incelemesi izlemek de faydalı olacaktır.

Geri