Merhaba arkadaşlar, şu an kullandığım Rampage SMX-52 model fare beni genel olarak tatmin ediyor. Ancak, Valorant gibi hızlı tempolu oyunlarda ani hareketlerde (flick) imleç takılıyor ve istediğim gibi yönlenemiyorum. Bu sorunun faredeki LED aydınlatmadan kaynaklandığını öğrendim. Kardeşim yeni bilgisayar aldığı için, ona mevcut faremi verip kendime yeni bir oyun faresi satın almak istiyorum. Avuç içi kavrama tarzını (claw grip) tercih ediyorum, fakat parmaklarım biraz daha geniş açıyla düğmelere basıyor. Bu durumun bir etkisi olup olmadığını bilmiyorum. 1200 TL civarında, biraz aşımı da göze alabilirim, ani hareketlerde hassas ve performanslı bir fare önerilerinizi bekliyorum.
Benim için önemli olan, oyunlarda hassas ve hızlı hareket kabiliyeti sağlamasıdır. Yeni faremde, şimdiki faremin yaşadığım takılma sorununu yaşamamak istiyorum. Farklı önerilerinizi değerlendireceğim.
Benim için önemli olan, oyunlarda hassas ve hızlı hareket kabiliyeti sağlamasıdır. Yeni faremde, şimdiki faremin yaşadığım takılma sorununu yaşamamak istiyorum. Farklı önerilerinizi değerlendireceğim.