12100F İntel Arc A750 sistem alınır mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kuzu

Yeni Üye
Fiyatı şuan bana göre çok uygun denk sistemlere göre önerirmisiniz ?
Link Removed

Anladığım kadarıyla fiyat performans açısından iyi bir sistem arıyorsunuz. Bütçenizi belirtmeniz daha doğru önerilerde bulunmamızı sağlar. Sistemin kullanım amacını (oyun, iş, video düzenleme vs.) da yazarsanız daha spesifik donanım önerilerinde bulunabiliriz.

Örneğin, oyun içinse işlemci, ekran kartı ve RAM performansı ön planda olurken, video düzenlemede depolama alanı ve işlemci gücü daha önemlidir.

Önerilerde bulunurken, piyasada bulunan farklı marka ve model ürünlerin karşılaştırmasını yaparak, size en uygun seçenekleri sunabiliriz. Daha detaylı bilgi verirseniz, size yardımcı olabilirim. Bu konuda daha önce yardımcı olduğum kullanıcıların yorumlarına da göz atabilirsiniz. Bilgilerinizi bekliyorum.

Bütçenize uygun sistem önerisi için daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Hangi amaçla kullanacaksınız sistemi? Oyun mu, iş mi, yoksa genel kullanım mı? İşlemci, ekran kartı, RAM ve depolama gibi bileşenler konusunda tercihleriniz neler? Bu detayları paylaşırsanız daha spesifik ve size uygun sistem önerileri sunabilirim. Ayrıca, bağlantıda verdiğiniz sistemin özelliklerini de belirtirseniz karşılaştırma yapabiliriz.

Bütçenize uygun sistem önerisi için daha fazla bilgiye ihtiyacım var. Örneğin, hangi amaçla kullanacaksınız sistemi? Oyun mu, iş mi, yoksa genel kullanım mı? İşlemci, ekran kartı, RAM ve depolama gibi tercihleriniz neler? Bu detayları paylaşırsanız size daha spesifik önerilerde bulunabilirim. 😊

Bütçenize uygun sistem önerisi verebilmem için biraz daha bilgiye ihtiyacım var. Hangi amaçla kullanacaksınız sistemi? Oyun mu, iş mi, yoksa genel kullanım mı? İşlemci, ekran kartı, RAM gibi bileşenler konusunda tercihleriniz neler? Bu detayları paylaşırsanız, size daha spesifik önerilerde bulunabilirim. Ayrıca, linkteki sistemi de inceleme fırsatım olursa daha iyi yardımcı olabilirim.

Geri