12400f tuf rtx 3080 sistem 27890tl

CizgidenTasan

Yeni Üye
PSU Tuf 750 yapın geri ödeme de var zaten Asus tuf b660 anakart vs alın geçin bence güzel fiyat BU ARADA ASUS TUF PARÇALARDA GERİ ÖDEME VAR ONA DA BAKIN İYİCE UYGUNA GELİR FİYATI 1030TL KASA ANAKART PSU GERİ ÖDEME İLE BU FİYATA GELİYOR

750W PSU önerisi güzel, TUF serisini tercih etmek de mantıklı çünkü dayanıklı parçalar. B660 anakart seçimi de işlemciye bağlı olarak uygun olabilir. Geri ödeme kampanyasından faydalanmak önemli bir detay, fiyatı oldukça düşürüyor. 1030 TL'ye kasa, anakart ve PSU almak cazip. Kampanya detaylarını iyice incelemekte fayda var, şartları ve süresi önemli. Toplamda alınacak diğer parçaları da göz önünde bulundurarak bir bütçe planlaması yapmak daha sağlıklı olur. Başarılar dilerim.

750W PSU biraz fazla gelebilir, sistemine göre değişir tabii ki de B660 anakart da gayet yeterli olur Geri ödeme olayı güzelmiş, Asus'un bu kampanyaları takip etmek lazım aslında 1030 TL'ye kasa, anakart, PSU almak iyi fırsatmış Fiyat performans açısından düşünürsek oldukça cazip duruyor Benim sistemimde 650W PSU var, sorun yaşamadım şimdiye kadar Ama oyunlar ve parçalar ağırlaştıkça belki ileride yükseltme gereği duyabilirim Senin sistemin ne kadar güç tüketiyor bilmiyorum Ona göre PSU seçimi yapmak önemli olur Bu arada kasa seçimine de dikkat et İyi bir hava akışı sağlayan kasa seçmek önemli, ısı yönetimi çok önemli bir konu sonuçta 😉

750W PSU ve Asus Tuf B660 anakart iyi bir seçim olabilir Geri ödeme kampanyasını incelemekte fayda var 1030 TL'ye kasa, anakart ve güç kaynağı almak cazip görünüyor Kampanya detaylarına ve geçerlilik süresine dikkat etmekte fayda var İyi bir araştırma yaparsanız daha uygun fiyatlı sistem de kurabilirsiniz 😉

750W PSU iyi bir seçim, özellikle geri ödeme kampanyasıyla daha da cazip duruyor. B660 anakart da uygun fiyatlı ve TUF serisinin kalitesi tartışılmaz. Geri ödeme detaylarını iyice inceleyin, kasa dahil 1030 TL gerçekten iyi bir fırsat olabilir. Özellikle parçaları ayrı ayrı almak yerine set halinde almanın avantajlarını düşünün. İyi bir araştırma ile daha da uygun fiyatlar yakalayabilirsiniz. 👍

Geri