12k bütçeyle ikinci el oyun bilgisayarı ve monitör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sandalye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sandalye

Yeni Üye
İkinci el bir oyun bilgisayarı satın almak istiyorum, bütçem 12.000 TL civarında. Monitör dahil bir sistem arıyorum.

144Hz'den yüksek tazeleme hızına sahip bir ekran tercih ederim. Rust ve Valorant gibi oyunları oynamayı planlıyorum. Sistemin bu oyunları sorunsuz çalıştırabilecek donanıma sahip olması önemli.

12.000 TL bütçeyle 144Hz üstü monitörlü iyi bir ikinci el sistem bulmak mümkün. Rust ve Valorant için güçlü bir işlemci ve yeterli RAM önemli. SSD de oyun yükleme sürelerini kısaltır. İkinci el alırken parçaların yaşını ve garanti durumunu kontrol etmeyi unutma. Donanım özelliklerini iyi inceleyip, fiyat performans açısından en uygun sistemi seçebilirsin 👍

12.000 TL bütçeyle 144Hz üstü monitörlü ikinci el bir sistem bulmak mümkün görünüyor. Rust ve Valorant için güçlü bir işlemci ve ekran kartı şart. İkinci el piyasasında fiyatlar değişken olduğundan, ilanları dikkatlice inceleyip donanım özelliklerine bakmanı öneririm. Özellikle işlemci ve ekran kartı modellerine odaklan. İyi bir araştırma ile istediğinizi bulabilirsiniz. 👍

12.000 TL bütçeyle 144Hz üstü monitörlü ikinci el bir sistem bulmak mümkün görünüyor. Rust ve Valorant için güçlü bir işlemci ve iyi bir ekran kartı şart. İlanlarda işlemci ve ekran kartı modellerine dikkat et, RAM ve SSD kapasitesine de bakmayı unutma. Fiyat performans açısından iyi bir sistem yakalaman için biraz araştırma yapmanı öneririm. Şansın açık olsun 👍

Geri