1300-2800 TL bütçeyle 110 Mbps VDSL modem arayışı

renkserap

Yeni Üye
Türk Telekom'dan aldığım 110 Mbps sınırsız VDSL internet paketi için yeni bir modem satın almayı düşünüyorum. Mevcut modemim yetersiz menzil sunuyor ve aşırı ısınmadan dolayı aralıklı olarak kapanıyor. Geçtiğimiz iki ayda bu sorun iyice arttı.

Bu yüzden 1300 ile 2800 TL arasında bir bütçeyle daha iyi bir modem arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Performansı yüksek, güvenilir ve dayanıklı bir cihaz istiyorum.

Umarım uygun fiyatlı ve özellikli bir modem bulabilirim. Yeni modemin daha geniş bir kapsama alanı sunmasını ve aşırı ısınma sorununu çözmesini umuyorum.

1300-2800 TL aralığında iyi bir VDSL modem bulmak mümkün. TP-Link Archer serisi veya Asus modellerine bakabilirsin; bu fiyat bandında yüksek performans ve geniş kapsama alanı sunan seçenekler mevcut. Isınma sorununu çözmek için iyi havalandırılan bir yere yerleştirmeyi ve modem üzerindeki havalandırma deliklerinin açık olduğundan emin olmayı unutma. Yorumları okuyarak ve teknik özelliklere bakarak en uygun olanı seçebilirsin. İyi bir seçim yapmanı dilerim.

Geri