130mm Fanlar İçin Kasa Tavsiyeleri

barisdalgasi_

Yeni Üye
Power Boost kasamı ikinci el olarak uygun bir fiyata satın aldım. Sadece kasayı ve mevcut fanlarını kullanıyordum, güç kaynağım kendimdeydi.

Fanlar aşırı gürültü yapmaya başladı, bazıları dayanılmaz derecede ses çıkarıyordu. Bir fan sebepsiz yere hızlanıp yavaşlıyordu. RGB aydınlatmalıydılar ancak hız ayarlama seçeneği yoktu ve güçlerini doğrudan 5 pinli güç kaynağından alıyorlardı.

Bir fanı yağlamak için açmaya çalıştım, ancak arkasında herhangi bir koruyucu kapak bulamadım. Bu yüzden tüm fanları değiştirmeye karar verdim.

Uygun fiyatlı, ayarlanabilir RGB özellikli 5 adet fan arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Anladığım kadarıyla, gürültülü fanlarla başınız dertte. 5lü set arayışınızda Arctic P12 PWM PST, beQuiet! Pure Wings 2 veya Corsair LL120 RGB modellerine bakabilirsiniz. PWM kontrolü sayesinde hız ayarını kolayca yapabilirsiniz. Fiyat performans açısından da iyi seçenekler bunlar. Montaj kolaylığı da önemli bir faktör, bu modellerde de sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. İyi bir araştırma yaparak ihtiyaçlarınıza en uygun fanları seçebilirsiniz. 👍

Geri