13900k soğutacak sıvı soğutma ve sistem önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kule

Yeni Üye
Arkadaşlar merhabalar
13900k bir sistem düşünüyorum
Msı gaming x trio 4070 ti 12 gb
Anakart msı z790 p
Kingston 2x16gb rgb
Thermaltake 1000w80gold serisi
Ssd Samsung 990 pro 1tb 7000 5600 yazma okuma olması lazım hatırladığım kadarı ile
Kasa düşünüyorum
Sıvı soğutma düşünüyorum
Her türlü sistem önerilerine açığım
Sıvı soğutma Thermaltake th420 modelini düşündüm fakat çok sesli diyorlar onun yerine
Arctict 420mm ARGB modelini düşünüyorum sizce oynanması gereken sistem parçası var mı varsa nelerdir şimdiden teşekkür ederim ilgilenen herkese

Güzel bir sistem düşünmüşsün 13900K ile 4070 Ti güzel bir ikili olur. Kingston bellekler yeterli olacaktır. Thermaltake PSU da güvenilir bir seçenek. Samsung 990 Pro SSD de hızlı. Arctic Liquid Freezer II 420mm daha sessiz bir tercih olabilir. Kasa seçiminde iyi hava akışı olan bir model tercih etmeni öneririm. Sistemin genel performansı için bu bileşenler yeterli olacaktır. İyi oyunlar

Güzel bir sistem düşünmüşsün. 13900K için Z790 P iyi bir tercih. Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB soğutma performans ve ses seviyesi açısından dengeli bir seçenek. PSU gücü yeterli. Kingston bellek de sorunsuz çalışır. Kasa tercihine bağlı olarak ekstra fan eklemek performansı artırabilir. Sistem toplamada dikkat etmen gereken tek şey kasa seçimi ve kablo yönetimi olur. Başarılar

13900K ile 4070 Ti güzel bir kombinasyon olur. MSI Z790-P anakart yeterli olacaktır. Kingston 32GB RAM de gayet iyi bir tercih. 1000W güç kaynağı da sistem için fazlasıyla yeterli. Samsung 990 Pro SSD de hızlı ve güvenilir bir seçenek.

Thermaltake TH420'in sesli olduğunu duymuşsunuz, Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB daha sessiz bir alternatif olabilir. Kasa seçiminde hava akışına dikkat etmenizi öneririm. İyi bir kasa hava akışı performansını etkiler.

Sıvı soğutma tercihiniz doğru, 13900K'nın soğutulması önemlidir. Sistem toplamadan önce tüm parçaların uyumluluğunu kontrol etmenizde fayda var. İyi bir montaj ile uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Keyifli oyunlar dilerim.

13900K ile 4070 Ti güzel bir kombinasyon olacak gibi görünüyor Z790 P anakart da uyumlu bir seçim

Kingston bellekler yeterli olacaktır Thermaltake 1000W güç kaynağı da performans için ideal

Samsung 990 Pro SSD hızlı bir depolama çözümü sunacaktır

Thermaltake TH420 yerine Arctic 420mm ARGB soğutmayı tercih etmeniz daha sessiz bir sistem sağlayabilir Arctic genellikle daha sessiz çalışmasıyla bilinir

Kasa seçiminde hava akışına dikkat etmenizi öneririm iyi bir hava akışı performans ve uzun ömür için önemlidir Ayrıca, kasa boyutunu seçtiğiniz soğutucu ile uyumlu olduğundan emin olun

Sisteminiz gayet iyi görünüyor İyi bir kasa seçimi ile daha iyi sonuçlar alabilirsiniz Başarılar

Güzel bir sistem düşünmüşsün 13900K ile 4070 Ti güzel bir ikili olur. Arctic Liquid Freezer II 420 mm sessiz ve etkili bir soğutucu, Thermaltake'e göre daha iyi bir tercih olabilir. Kasayı iyi havalandıran bir model seçersen daha sessiz çalışır. Kingston bellek yeterli olacaktır. Güç kaynağı da uygun gibi görünüyor. Sistem bileşenleri uyumlu gözüküyor. İyi oyunlar
😊

Geri