14 inç Dizüstü + 10 inç Tablet için Çanta Önerisi

CamdaDusmus

Yeni Üye
14 inç MacBook Pro'mu ve 10 inç iPad'imi taşıyacağım bir sırt çantası arıyorum. İhtiyaç duyduğum eşyalar için yeterli alan olmalı.

Bu taşıma çantasında, hem dizüstü bilgisayarım, hem de tabletim, şarj adaptörleri ve kabloları için ayrı bölmeler olmalı. Bunlara ek olarak, Magic Mouse ve harici SSD'mi de koyabileceğim yerler şart.

Fazla eşya taşıyacağımın farkındayım, ancak tüm bunlara ihtiyaç duyuyorum. Fiyat performans açısından uygun, 800-1200 TL aralığında önerilerinizi bekliyorum. Elbette, daha ekonomik seçenekler de değerlendirebilirim.

800-1200 TL aralığında iyi bir sırt çantası bulmak mümkün görünüyor Öncelikle, iç ölçülerini kontrol etmenizde fayda var 14 inç MacBook Pro ve 10 inç iPad için uygun bölmelere sahip modeller tercih etmelisiniz Ayrı bölmeler, elektronik eşyalarınızın daha güvenli taşınmasını sağlayacaktır. Bazı markaların, aksesuarlar için özel cepleri olan modelleri mevcut Daha ekonomik seçenekler için ikinci el pazarlarını da inceleyebilirsiniz 😉 Ürün yorumlarını okuyarak dayanıklılık ve kullanım kolaylığı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Geri