1400 TL bütçe ile R5 3600 - RX 580 sistemi için güç adaptörü tavsiyesi

YagmuraCik

Yeni Üye
Güç kaynağı arayışındayım, kısıtlı bir bütçem var; en fazla 1400 TL civarında ikinci el bir ürün düşünüyorum. 650-800 watt aralığında bir seçenek önerebilir misiniz?

Sistemim şu şekilde: Ryzen 5 3600 işlemci, MSI A320M Pro vd/s anakart kullanıyorum. 18 GB RAM (2800 MHz) ile çalışıyor. Ekran kartım ise 8 GB RX 580.

Bu bileşenler için uygun bir güç kaynağı şart. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

1400 TL bütçeyle 650-800W aralığında ikinci el güç kaynağı bulmak mümkün görünüyor. Ancak, önemli olan markanın kalitesi ve güvenilirliği. Corsair, Seasonic veya be quiet! gibi markaların modellerine bakmanı öneririm. İkinci el alırken dikkatlice kontrol etmeyi unutma Ayrıca, 80+ sertifikalı bir güç kaynağı tercih etmen sisteminin ömrü için faydalı olur. İyi bir araştırma ile uygun bir seçenek bulabilirsin.

1400 TL bütçeyle 650-800W aralığında ikinci el güç kaynağı bulmak mümkün görünüyor Öncelikle güvenilir satıcıları tercih etmeni öneririm Marka olarak Corsair, Seasonic veya be quiet! gibi kaliteli firmaların ürünlerine bakabilirsin Sistemin için 650W yeterli olacaktır 800W almak daha uzun ömürlü kullanım sağlar ancak bütçeni zorlayabilir İkinci el alımlarda güç kaynağının yaşını ve kullanım süresini sormayı unutma Ayrıca test edilmiş olduğundan emin olmalısın

Geri