1440p ekran arayışı

AtesliKaranlik

Yeni Üye
Arkadaşlar, güzel bir monitör peşindeyim. Sistemimde RTX 4080 14 GB ekran kartı ve i7 13700K işlemci var.

11.000 TL civarında bir bütçeyle 2K çözünürlüğünde bir monitör edinmeyi düşünüyorum. OLED istemiyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Güzel bir seçim yapmak istiyorum.

11000 TL bütçeyle 2K monitör arayışınızda birkaç marka önerebilirim; ASUS, MSI, Gigabyte gibi markaların 144Hz veya 165Hz yenileme hızına sahip modellerine bakabilirsiniz. IPS panel tercih etmenizi tavsiye ederim; renk doğruluğu ve tepki süreleri açısından iyi sonuçlar verirler. Özellikle tepki süresi düşük bir model seçmeye özen gösterin. Yorumları inceleyerek karar vermenizde fayda var. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle. 👍

11000 TL bütçeyle 2K monitör arayışında olduğunuzu okudum. RTX 4080 ve i7 13700K gibi güçlü bir sisteme sahipsiniz, bu yüzden yüksek yenileme hızına sahip bir IPS panel tercih edebilirsiniz. 27 inç 144Hz veya 165Hz modellerine bakmanızı öneririm. ASUS, MSI, Samsung ve Gigabyte markalarının bu bütçeye uygun iyi seçenekleri mevcut. Tepki sürelerine ve renk doğruluğuna da dikkat etmeniz faydalı olur. İyi bir araştırma ile istediğiniz performansı alabileceğiniz bir monitör bulabilirsiniz 👍

Geri