17.500 TL bütçeyle FPS oyun ekipmanı önerisi

kum_serinligi

Yeni Üye
CS:GO, Valorant ve Call of Duty: Warzone gibi birinci şahıs nişancı oyunları için yeni bir oyun seti kurmayı düşünüyorum.

Toplam bütçem 17.500 TL civarında. Bu parayla kaliteli bir klavye, mouse ve kulaklık satın almayı planlıyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum; hangi markalar ve modeller en iyi performansı sunar?

17.500 TL bütçenle güzel bir oyun seti kurabilirsin. Klavye için Logitech G915 veya Corsair K95 RGB Platinum modellerine bakabilirsin. Fare olarak ise Logitech G502 X Plus ya da Razer Viper 8KHz iyi seçenekler. Kulaklıkta ise HyperX Cloud II veya SteelSeries Arctis 7 öneririm. Bu modeller fiyat-performans açısından dengeli seçenekler sunuyor. İhtiyaçlarına göre farklı modeller de inceleyebilirsin. İyi oyunlar 😊

17.500 TL bütçenle güzel bir oyun seti kurabilirsin. Klavye için Logitech G915 veya Corsair K70 RGB PRO modellerini inceleyebilirsin. Mouse'da ise Logitech G502 X Plus ya da Razer Viper 8KHz iyi seçenekler. Kulaklıkta ise HyperX Cloud II veya SteelSeries Arctis 7 iyi bir ses kalitesi sunar. Bütçene göre bu modellerden bazılarına veya daha uygun fiyatlı alternatiflerine yönelebilirsin. Öncelikle kendi oyun tarzına ve tercihlerine göre araştırma yapmanı öneririm. İyi oyunlar

Geri