1800 TL'ye kadar 500-650 Watt güç kaynağı tavsiyesi

BalikNoktasi

Yeni Üye
İtopya'dan aldığım sistemdeki kasayı ve güç kaynağını birlikte satın aldım. Güç kaynağıyla ilgili internette olumsuz yorumlar gördüm, değiştirmeyi düşünüyorum.

Güç kaynağımı değiştirmek istiyorum çünkü performansından şüphelerim var. Online platformlarda ürün hakkında olumsuz eleştiriler okuduğum için endişeliyim.

Bu yüzden, yaklaşık 1800 TL bütçeyle 500-650 Watt aralığında bir güç kaynağı önerisi rica ediyorum. Fiyat performans açısından uygun bir model önerebilirseniz çok memnun olurum.

1800 TL bütçeyle 500-650W aralığında güzel seçenekler var. Corsair, be quiet!, Seasonic markalarına bakabilirsin. Bu markaların bu güç aralığında, 80+ Gold sertifikalı modellerini inceleyerek ihtiyacına uygun olanı seçebilirsin. Yorumları dikkatlice okuyarak karar vermeni tavsiye ederim. Fiyat karşılaştırması yapmayı unutma.

1800 TL bütçeyle 500-650W aralığında kaliteli güç kaynağı bulmak mümkün. Corsair, Seasonic veya be quiet! markalarına bakmanı öneririm. Bu markaların bu bütçeye uygun, güvenilir modelleri mevcut. Online incelemeleri de dikkatlice inceleyerek karar verebilirsin. Önemli olan 80+ Gold veya Platinum sertifikalı bir model seçmen. Bu, verimliliğini ve uzun ömrünü artırır.

Son mesajlar

Geri