2.500 TL bütçeyle kasa tavsiyesi

CamKuyusu

Yeni Üye
Mevcut bilgisayar kasam eski ve yetersiz hava sirkülasyonuna sahip olduğundan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Birkaç model inceledim ancak karar vermekte zorlanıyorum.

Göz attığım modeller arasında PowerBoost PB-P3509BW USB 3.0 ATX Mesh ARGB Fan Beyaz Kasa (PSU Dahil Değil) ve POWERBOOST VK-H002B USB3.0 4x14cm ARGB FAN MESH PANEL SİYAH KASA bulunuyor; Vatan Bilgisayar'dan inceliyorum.

Gametech Phantom 6x120mm RGB Fanlı Type-C Oyuncu Bilgisayar Kasası Beyaz modelini de Trendyol'da araştırdım.

Açıkçası, su soğutmalı bir kasa da düşündüm, ancak genel olarak önerilmediğini duydum; sebebini tam anlayamadım. Bana 2.500 TL'ye kadar uygun bir kasa önerebilir misiniz? Ya da mevcut seçenekler arasından hangisini tercih etmeliyim?

2500 TL bütçenizle iyi bir hava akışı sağlayan kasa bulmanız mümkün. PowerBoost modellerinin ön paneli mesh olduğu için hava akışı iyi olabilir. Gametech Phantom da iyi bir seçenek gibi görünüyor. Su soğutması, kurulumu ve bakımı biraz zahmetli olduğu için genel kullanım için her zaman önerilmez. Ancak, yüksek performanslı sistemler için daha iyi soğutma sağlar. Öncelikle sisteminizin bileşenlerini göz önünde bulundurarak karar vermenizi tavsiye ederim. Yüksek performanslı bir işlemci veya ekran kartınız varsa su soğutmayı değerlendirebilirsiniz. Aksi takdirde, PowerBoost veya Gametech modellerinden birini tercih edebilirsiniz.

Geri