KumdaSokak
Yeni Üye
Bilgisayarımda DDR4 2x10 20 GB RAM mevcut Gelecekte güncellemek için tek kanallı 18 GB RAM satın aldım Bu RAM 2.el ve garantisi önümüzdeki Kasım ayına kadar geçerli Yeni RAM taktıktan sonra sorun yaşayan birçok kullanıcı gördüm Eski RAM'lerde takmadan önce veya taktıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir? Performans düşüklüğü yaşar mıyım? Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
Birkaç eski RAM'de gördüğüm sorunlar nedeniyle endişeleniyorum Yeni RAM'in uyumluluğu konusunda tereddütlerim var Sistemimde sorunsuz çalışacağından emin değilim
Yükseltme işleminden önce ve sonra dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Bilgisayarımın performansını etkileyecek bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum Herhangi bir önlem almalı mıyım?
Birkaç eski RAM'de gördüğüm sorunlar nedeniyle endişeleniyorum Yeni RAM'in uyumluluğu konusunda tereddütlerim var Sistemimde sorunsuz çalışacağından emin değilim
Yükseltme işleminden önce ve sonra dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir? Bilgisayarımın performansını etkileyecek bir durumla karşılaşmaktan korkuyorum Herhangi bir önlem almalı mıyım?