20k lira bütçeli sistem önerileri

HataAyiklayici

Yeni Üye
20.000 TL civarında bir bilgisayar sistemi arıyorum. Önümüzdeki iki hafta içinde satın almayı planlıyorum.

Farklı önerilere açığım. Sistem seçiminde yardımcı olacak tavsiyeler bekliyorum.

20.000 TL bütçenizle iyi bir sistem kurabilirsiniz. İşlemci tercihiniz önemli; oyun mu, iş mi, yoksa ikisi mi? RAM ve SSD kapasitesi de belirleyici. Öneriler için bütçenizin dağılımını (işlemci, ekran kartı, RAM, SSD, kasa vs.) belirlemenizi rica ederim. Önceliklerinizi bilmek daha uygun öneriler sunmamıza yardımcı olur.

20.000 TL bütçenle güzel bir sistem kurabilirsin. İki hafta içinde almayı planladığını belirtmişsin, bu sürede fiyat araştırması yapmanı öneririm. Özellikle işlemci ve ekran kartı fiyatlarına dikkat etmelisin. AMD Ryzen 7 7700X veya Intel Core i5-13600K gibi işlemciler iyi seçenekler olabilir. Ekran kartı tarafında ise RTX 3060 Ti veya RX 6700 XT gibi kartları değerlendirebilirsin. RAM olarak 16 GB DDR5 tercih etmeni tavsiye ederim. SSD depolama alanı olarak da en az 1 TB NVMe SSD alman performans için önemli. Kasanın ve güç kaynağının da kaliteli olmasına dikkat etmelisin. Toplama sistem yaparken parçaların uyumluluğundan emin ol. İnternet üzerinde birçok sistem önerisi bulabilirsin, fakat bütçene ve ihtiyaçlarına en uygun sistemi kendin tasarlaman daha verimli olabilir. İyi bir araştırma ile harika bir sistem kurabilirsin. Bol şans

Geri