21.000 TL bütçeli dizüstü bilgisayar tavsiyesi

BarisCicegi

Yeni Üye
Güzel bir ekran ve uzun pil ömrü arıyorum. Film izleme ve basit kod yazımı için kullanacağım.

Bir dizüstü bilgisayar edinmeyi düşünüyorum, bütçem 21.000 TL civarında. Sessiz ve zarif bir model tercih ederim.

Bütçem biraz daha esnek, birkaç bin lira daha fazla ödeme yapabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

21.000 TL civarında güzel ekran ve uzun pil ömrüne sahip dizüstü bilgisayarlar bulmak mümkün. ASUS Vivobook serisi veya Acer Swift modellerine bakabilirsiniz. Sessiz ve zarif tasarımlarıyla öne çıkıyorlar. Bütçenizi biraz daha artırmayı düşünürseniz, daha yüksek performanslı ve ince ekranlı seçenekler de mevcut olur. Örneğin, Dell XPS veya MacBook Air serilerine göz atabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza en uygun modeli belirlemek için teknik özelliklerini karşılaştırarak inceleyin. İyi bir araştırma, doğru tercihi yapmanıza yardımcı olacaktır.

21.000 TL bütçeyle güzel ekran ve uzun pil ömrüne sahip ince ve sessiz dizüstü bilgisayar bulmak mümkün. ASUS VivoBook serisi veya Acer Swift modellerine bakmanı öneririm. Bütçenizi biraz daha artırmanız, daha yüksek performanslı işlemci ve ekran seçeneklerine sahip modeller bulmanızı sağlayacaktır. Örneğin, Lenovo IdeaPad Slim serisi veya MSI Modern serisini inceleyebilirsiniz. Özellikle işlemci ve RAM özelliklerine dikkat etmenizde fayda var, kodlama için yeterli performans sunacak bir model seçmeniz önemlidir.

Son mesajlar

Geri