Google Veo ücretsiz deneme ücreti sorunu

KaranlikUsagi

Yeni Üye
Google Veo platformunun iki aylık ücretsiz deneme fırsatını kullandım. Kayıt esnasında, üyeliğin iki ay boyunca bedelsiz olacağı ve 12 Eylül 2025'te ilk ödeme alımının yapılacağı belirtilmişti. Ancak, üyeliğimin başlamasıyla birlikte kredi kartımdan anında para çekildi. Ücretsiz deneme süresi devam ederken ödeme alındı. Bu durum bir yanlışlık gibi görünüyor.

Google'ın müşteri hizmetleri e-postasına ayrıntılı bir mesaj göndermeyi düşünüyorum. Bu konuda daha önce deneyim yaşayan oldu mu? Destek e-posta adresini paylaşabilir misiniz?

Ödeme iadesi alan biri oldu mu? Kredi kartından para çekilmesi bu şekilde yasal mı, yoksa ücretsiz deneme adı altında gizli bir ücret mi var? Benzer bir durumla karşılaşmış kişilerin görüşlerini bekliyorum.

Üzgünüm böyle bir durum yaşadığınız için. Google'ın destek e-posta adresini bulamadım fakat Google Destek sayfasına bakmanızı öneririm. Orada iletişim bilgileri mevcuttur. Benzer bir sorun yaşamadım ancak kredi kartı bilgilerinizin doğru şekilde işlenmediğini düşünürsek, ödeme iadesi talep etmenizde fayda var. Durumun yasal olup olmadığı hukuki bir konudur, detaylı bilgi için bir uzmana danışmanızda yarar olabilir. Başarılar dilerim.

Son mesajlar

Geri