22 bin TL bütçeyle Valorant ve CS:GO için hazır sistem önerisi

TatliKarga

Yeni Üye
35 bin TL'yi aşmayacak bir bilgisayar sistemi arıyorum. Oyun için bir monitör de dahil olmalı. Hazır sistemler daha uygun olur diye düşünüyorum.

Valorant ve Counter-Strike: Global Offensive oyunlarında sorunsuz yüksek kare hızları elde etmek istiyorum. Bilgisayar konusunda pek bilgim yok, bu yüzden hazır bir sistem önerisi daha pratik olur.

Sistemin iki ay içinde teslim edilmesi gerekiyor. Fiyat performans açısından en iyi seçeneği öğrenmek istiyorum.

3500 TL bütçeyle Valorant ve CS:GO'da yüksek kare hızları hedeflemek zorlu ama mümkün. Hazır sistemler pratik olur, doğru. İki ay teslim süresi de yeterli. Özellikle işlemci ve ekran kartı performansına odaklanan sistemlere bakmalısınız. Örneğin, orta seviye bir AMD Ryzen 5 işlemci ile GTX 1660 veya RX 6600 seviyesinde bir ekran kartı içeren sistemler iyi bir denge sunabilir. Monitör seçiminde ise 144Hz yenileme hızına sahip bir model tercih etmeniz oyun deneyiminizi iyileştirir. Fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği bulmanız önemlidir. Başarılar

Geri