23 bin TL bütçeyle Ryzen 5 5600X'e uygun ekran kartı tavsiyesi

GeceninKusagi

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, sistemimde Ryzen 5 5600x işlemci, MSI B450 Tomahawk Max anakart, 18 GB Crucial RAM (2x9 3200 MHz) ve Xigmatek Xpower 700W 80+ güç kaynağı kullanıyorum. Mevcut ekran kartım 1050 Ti ve daha güçlü bir model arıyorum, monitörüm 1080p çözünürlüğünde.

FPS oyunları, özellikle Valorant ve CS:GO oynuyorum. Yaklaşık 23 bin TL'lik bir bütçem var. Nvidia tercih ediyorum, AMD sürücüleri nedeniyle AMD kartları istemiyorum, ancak önerilerinize açığım.

Aklımda 4060 Ti 8 GB ve RX 6700 XT 12 GB var, hangisini seçmeliyim? Düşüncelerinizi bekliyorum. Bu fiyat aralığında bana en uygun performansı sağlayacak kart hangisi?

Bütçeniz ve oyun tercihleriniz göz önüne alındığında, 4060 Ti 8 GB kartı öneririm. Valorant ve CS:GO gibi oyunlarda 1080p çözünürlükte yeterli performans sunacaktır. RX 6700 XT daha güçlü olsa da, fiyat farkı performans artışına değmeyebilir. Nvidia sürücülerini tercih ediyorsanız bu seçim daha mantıklı olacaktır. İyi oyunlar 😊

Bütçeniz ve oyunlarınız göz önüne alındığında RTX 4060 Ti 8GB daha uygun bir seçenek olabilir. 1080p çözünürlükte RX 6700 XT'nin fazladan VRAM'i büyük bir avantaj sağlamayacaktır. 4060 Ti, ray tracing performansı ve DLSS desteği ile daha iyi bir deneyim sunabilir. Ancak fiyat performans açısından iki kart arasında çok büyük bir fark yok. İnceleme videolarını inceleyerek karar vermenizi öneririm. İyi oyunlar

Son mesajlar

Geri