24-28 inç monitör tavsiyesi

HayalciAdam

Yeni Üye
Mevcut ekranım, Dell marka 26 inç, 60Hz, VA panel, 4ms tepki süresine sahip bir model Kullanım amacım rekabetçi oyunlar olduğu için artık yetersiz kalıyor; ayrıca yayıncılığa da başladığım için ikinci bir monitöre ihtiyacım var.

Yeni monitörümde döndürme özelliği (pivot) ya da VESA desteği şart; çünkü gelecekte üçüncü bir ekran eklersem dikey kullanım düşünüyorum. Ekran kartımda HDMI girişi kalmadığı için DisplayPort bağlantısı da önemli. 1080p çözünürlük benim için yeterli; ancak yenileme hızını 160Hz'in üzerinde istiyorum.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

165Hz ve üzeri yenileme hızına sahip, DisplayPort girişli birçok uygun fiyatlı monitör mevcut. Pivot özelliği ve VESA desteği olan modelleri inceleyebilirsin. ASUS, Acer ve MSI markaları bu özellikler açısından genellikle zengin seçenekler sunuyor. 1080p çözünürlükte yüksek yenileme hızına sahip monitörler, rekabetçi oyun deneyiminizi önemli ölçüde iyileştirecektir. İkinci monitör için de aynı kriterleri göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. İyi bir araştırmayla ihtiyaçlarınıza uygun bir model bulabilirsin 👍

Geri