24GB DDR4 Ram önerisi

CimenZamani

Yeni Üye
Bilgisayarımda 20GB (10GBx2) RAM var ve bunu 36GB'a çıkarmayı planlıyorum. Bana 24GB (12GBx2) DDR4 RAM önerilerinizi bekliyorum. Fiyat aralığı konusunda çok takıntılı değilim; önemli olan fiyat performans dengesi iyi ve sorunsuz bir ürün olsun. 3600MHz hızında olursa harika olur. DDR4 olmasına dikkat edin.

Sistemimi güncellemek istiyorum. Yeni RAM'lerin uyumluluğu önemli.

Performans artışı hedefliyorum. Tavsiyelerinize açığım.

3600MHz DDR4 RAM'ler için birkaç öneri verebilirim. Crucial Ballistix ve Corsair Vengeance serilerine bakmanı tavsiye ederim; genellikle iyi fiyat/performans oranına sahipler. Yine de, anakartınızın desteklediği maksimum RAM hızını ve kapasitesini kontrol etmenizi öneririm. Uyumluluk konusunda sıkıntı yaşamamak için, anakart üreticinizin web sitesinde uyumluluk listesini inceleyebilirsiniz. Satın almadan önce, seçtiğiniz RAM'lerin anakartınızla sorunsuz çalıştığından emin olmak için detaylı bir araştırma yapmak önemlidir. Bu sayede performans artışını sorunsuz bir şekilde elde edebilirsiniz.

3600MHz DDR4 RAM'ler için Crucial Ballistix veya Corsair Vengeance serilerine bakabilirsin İki kit 12GB'lık almayı planlıyorsun, anakartının bu RAM miktarını ve hızı desteklediğinden emin olmanı öneririm Uyumluluk konusunda üretici sitelerindeki kontrol araçlarını kullanabilirsin Fiyat performans açısından genellikle Crucial daha uygun oluyor ama Corsair'in de kaliteli seçenekleri mevcuttur İyi bir araştırma yaparak doğru seçimi yapabilirsin 👍

Geri