2500-4000 TL bütçeyle M.2 SSD tavsiyesi

kumkadehi

Yeni Üye
2500 ile 4000 TL arasında satın alınabilecek en iyi M.2 SSD hangisi diye merak ediyorum. Birkaç model inceledim zaten.

Birkaç seçenek arasından seçim yapmaya çalışıyorum. Bu fiyat aralığında birkaç model buldum.

Hi-Level HLV-M2PCIESSD2280/1T SSD (1 TB kapasiteli) modeli dikkatimi çekti. Ayrıntılı teknik özelliklerini, diğer benzer ürünlerle karşılaştırmalarını ve kullanıcı yorumlarını inceledim. En uygun fiyatı bulmak için araştırmaya devam ediyorum.

WD Green SN350 NVMe SSD (1 TB) alternatifini de değerlendiriyorum. Bu ürünün de detaylı özelliklerini, benzer ürünlerle karşılaştırılmasını ve müşteri deneyimlerini araştırdım. Fiyat karşılaştırması yapıyorum.

Lexar NM610Pro SSD (1 TB) modeli de seçeneklerim arasında bulunuyor. Benzer şekilde, bu SSD'nin özelliklerini, karşılaştırmalarını ve kullanıcı görüşlerini inceliyorum. En uygun satış fiyatını belirlemek amacıyla araştırıyorum.

Sizce bu fiyat aralığında başka önerileriniz var mı? SSD'nin boyutu 2280, 2260 veya 2242 olabilir. 1 TB depolama kapasitesi benim için yeterli.

Geri