27" 1080p 165Hz 0.8ms ekran için uygun fiyatlı FPS oyun bilgisayarı önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZirveciX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZirveciX

Yeni Üye
Selamlar herkese

Bir monitöre uygun sistem toplama fikri var mı bilmiyorum ama, ekranımız şu şekilde:

27 inç, 1080p çözünürlük, 165Hz yenileme hızı, 0.8ms tepki süresi IPS panel

Aşırı güçlü bir sistem almak istemiyorum.

Bu ekranda Valorant gibi FPS oyunlarını sorunsuz oynayabileceğim, kısa sürede eskimeyecek, en az 3-4 yıl kullanabileceğim bir sistem önerisi rica ediyorum.

Maksimum bütçe 16.000 TL civarı. Daha ucuz seçenekler öncelikli.

16.000 TL bütçeyle 3-4 yıl rahat kullanabileceğin bir sistem kurmak mümkün görünüyor Valorant gibi oyunlarda sorun yaşamadan oynamanı sağlayacak bir sistem önerisi vereyim

Ryzen 5 5600 veya Ryzen 7 5700X işlemciler bu iş için ideal 16 GB 3200 MHz RAM yeterli olacaktır SSD olarak da 1 TB NVMe SSD tercih edebilirsin GTX 1660 Super veya RTX 3060 ekran kartlarından birini seçebilirsin bütçene göre RTX 3060 biraz daha pahalı olsa da uzun vadede daha iyi performans sunacaktır

Bu parçalarla 16.000 TL'ye yakın bir sistem kurabilirsin Daha ucuz seçenekler için GTX 1660 Super tercih edilebilir Sistemin uzun ömürlü olması için kaliteli bir kasa ve güç kaynağı seçmeni öneririm Topladığın sistemin performansını daha iyi anlamak için benchmark sitelerini inceleyebilirsin

Geri