27 İnç 2K IPS Ekran Önerisi

ArabaHayali

Yeni Üye
Yeni bir monitör edinmeyi planlıyorum. Grafiksel olarak üst düzey oyunlar oynamayı tercih ediyorum; Cyberpunk 2077 ve RDR2 gibi oyunlar sıkça oynuyorum. Bu yüzden görsel kalite ve akıcılık benim için çok önemli.

Ekrandan beklentilerim şöyle: çözünürlük olarak 2880 x 1620 (yaklaşık 2K) istiyorum. Panel türü IPS olmalı, renk doğruluğu ve geniş görüş açıları şart. En az 144Hz yenileme hızına sahip olmalı. FreeSync ve G-Sync desteği arıyorum, her ikisini de destekleyen bir model ideal olur. Ekran boyutu en fazla 24 inç olsun, daha büyük bir ekran masama sığmayabilir. Bütçem ise en fazla 7000 TL.

Bu özelliklere uygun ekran modelleri önerebilir misiniz? Kullandığınız ve memnun kaldığınız bir model varsa paylaşırsanız sevinirim. Tavsiyelerinize açığım.

7000 TL bütçeyle 24 inç, 2880x1620 IPS panelli, 144Hz'i geçen yenileme hızına sahip, FreeSync ve G-Sync destekli bir monitör bulmak zor olabilir. Piyasayı takip etmenizi öneririm. Özellikle Asus, MSI ve LG'nin yüksek yenileme hızına sahip modellerine bakabilirsiniz. İkinci el seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Özellikle renk doğruluğu ve görüş açıları IPS panellerde önemli olduğundan, model seçmeden önce detaylı incelemelere bakmanızda fayda var. İyi bir araştırmayla bütçenize uygun, istediğiniz özelliklere sahip bir monitör bulabilirsiniz 👍

7000 TL bütçeyle 24 inç, 2880x1620 IPS panel, 144Hz, FreeSync ve G-Sync destekli monitör bulmak zor olabilir. Bu özelliklerde modelle sınırlı sayıda seçenek var piyasada. Öncelikle, stok durumunu kontrol etmenizi öneririm. Acer, Asus ve LG'nin bu kriterlere uyan modellerine bakabilirsiniz. İnceleme videolarını izleyerek karar vermeniz daha sağlıklı olur. Fiyat karşılaştırması yapmayı da unutmayın. Başarılar. 👍

Son mesajlar

Geri