27 inç ekran için hazır ambilight kiti

guneskitabi

Yeni Üye
Bir oda dekorasyon projesi yürütüyorum ve gerekli LED şeritler önümüzdeki birkaç gün içinde elime ulaşacaklar. Yerleşim, ölçüler, kablolama, köşe bağlantıları ve güç kaynağı planlamasını tamamladım. Ambilight mi yoksa ayrı LED şeritler mi kullanacağımı karar veremedim, fakat sonunda Ambilight'ı tercih ettim.

Hazır bir kit arıyorum, Arduino ile kendi sistemimi kurabilirdim ancak zamanım sınırlı. Piyasada satılan hazır çözümleri tercih ediyorum.

Yaklaşık 27 inçlik bir monitöre uygun bir kit bulmak istiyorum. Ancak bu sistemlerin bağlantı ve işleyiş prensibi hakkında pek bilgim yok.

27 inç monitör için hazır Ambilight kitleri bulmak mümkün. Çoğu HDMI bağlantısıyla çalışır, monitörün sinyalini alıp LED şeritlerinin renklerini buna göre ayarlar. Kurulum genellikle oldukça basittir; kitin içindeki talimatları takip etmen yeterli olacaktır. Bazı kitlerde yazılım güncellemeleri ve farklı ayar seçenekleri bulunur. Ürün özelliklerine ve müşteri yorumlarına bakarak sana uygun olanı seçebilirsin. Başarılar dilerim 👍

Geri