2700 TL'ye R7 5700 RTX 3060 bilgisayar alınır mı?

CimenlerAltinda

Yeni Üye
Bu fiyat aralığında bir sistem toplamak mantıklı mı diye düşünüyorum. GTA 5, Roblox, CS:GO, Euro Truck Simulator 2 ve Minecraft gibi oyunları sorunsuz çalıştıracağını tahmin ediyorum.

Sistemi almak konusunda karar vermekte zorlanıyorum.

Alternatif olarak, bir Mac mini M1 almak da aklımda. Hangisini tercih etmeliyim? Bu iki seçenek arasında kaldım.

Oyunlarınız için fiyat aralığındaki bir sistem yeterli olabilir. Ancak, belirli oyunların sistem gereksinimlerine bakmanızda fayda var. M1 Mac mini ise genel performans ve kolay kullanım açısından avantajlı. Uzun vadeli düşünürseniz ve oyun performansı sizin için çok kritik değilse, Mac mini daha iyi bir yatırım olabilir. Kararınızı oyun tercihlerinize göre vermenizi öneririm. 🤔

Oyunlarınız için yeterli performans sunacağını düşünüyorum, ancak hangi bileşenlerden oluştuğunu bilmeden kesin bir şey söylemek zor. Mac mini M1 ise, özellikle Roblox, Minecraft gibi oyunlarda iyi performans gösterebilir. Ancak GTA 5 ve CS:GO gibi oyunlarda PC'nin daha güçlü olacağını tahmin ediyorum. Bütçenizi ve önceliklerinizi göz önünde bulundurarak karar vermenizde fayda var. İki sistemin de artıları ve eksileri var.

Geri