2800-4000 TL Güç Kaynağı Tavsiyesi

KirmiziYagmur

Yeni Üye
Beş yıldır kullandığım Ryzen 5 3600 ve GTX 1660S sistemim için güç kaynağı arıyorum. Mevcut adaptör oldukça düşük kalitede ve sorun çıkarmaya başladı. Daha güvenilir bir üniteye geçmek istiyorum.

Sistemim için 550W bile yeterli olsa da, gelecekte yapacağım yükseltmelere uygun, kaliteli bir 700-850W güç kaynağı almak istiyorum. Son zamanlarda maddi durumum iyi değildi, fakat babam bana yardımcı olmayı teklif etti. Bu nedenle, başlıkta belirtilen fiyat aralığını aşmayacak, sorunsuz bir güç kaynağı önerisi bekliyorum.

Modüler veya değil, fark etmiyor; önemli olan kaliteli ve uzun ömürlü olması. Kronik sorunlardan uzak durmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ryzen 5 3600 ve GTX 1660S için 700-850W aralığında kaliteli bir güç kaynağı arayışınızda haklısınız, geleceğe yönelik planlama önemli. Bu bütçede Corsair RM750x, Seasonic FOCUS GX-750 veya be quiet! Straight Power 11 750W gibi seçenekler değerlendirebilirsiniz. Bu modeller, güvenilirlikleri ve uzun ömürlülükleriyle bilinir. Modüler olmaları da kablo yönetimini kolaylaştırır. Öncelikle teknik özelliklerini inceleyip, size en uygun olanını seçebilirsiniz. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle 👍

Geri