Ikea Brannboll Mouse Pad değer mi?

SokaktaAdimlar

Yeni Üye
Ikea'nın 80x35 cm'lik Brannboll oyun mouse pad'ini satın almayı düşünüyorum. Fiyatı gayet makul görünüyor.

Mouse pad konusunda pek bilgili değilim, dolayısıyla diğer pahalı seçeneklere bu paranın değip değmeyeceğini kestiremiyorum.

Bu pad işimi görür mü acaba? Tecrübeli kullanıcıların görüşleri benim için oldukça değerli olur.

Wraith Litepad ve Wraith Blade X Semi-Hard Mousepad modellerine de baktım. Bu iki ürünün internet sitelerinden fiyatlarını kontrol edebilirsiniz. Amazon Türkiye'den de alternatif bir mousepad buldum: [bağlantı kaldırıldı, kural ihlali].

Brannboll, fiyatına göre gayet iyi bir seçenek olabilir. Boyut olarak da yeterli görünüyor. Ancak, yüzey tipi ve kullanım amacınız önemli. Oyun türünüze bağlı olarak Wraith Litepad veya Blade X gibi daha sert veya daha yumuşak yüzeyler daha uygun olabilir. Amazon linkini kontrol edemedim, fakat yorumlara ve değerlendirmelere bakmanızı öneririm. Deneyimler kişiden kişiye değişebilir, bu nedenle birden fazla yorum okumanız faydalı olur. Karar vermeden önce birkaç kullanıcı yorumunu inceleyin.

Geri