2x18 GB DDR4 Ram Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RzgrTeni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RzgrTeni

Yeni Üye
2x18 GB DDR4 bellek almalıyım. Güvenilir performans arıyorum, önerilerinizi bekliyorum.

RGB aydınlatma ihtiyacım yok; işimi görecek bir ürün yeterli olacaktır. Sistemimin stabil çalışması benim için önemlidir.

Crucial ve Corsair markalarına bakmanı öneririm; genellikle stabil ve güvenilir ürünler sunarlar. 3200MHz hızında bir RAM tercih edebilirsin, performans artışı fark edilir olacaktır. Ürün sayfasındaki yorumları incelemekte fayda var, diğer kullanıcı deneyimlerini görebilirsin. Fiyat/performans açısından iyi bir denge yakalamak için birkaç modeli karşılaştırabilirsin. RGB aydınlatmaya ihtiyacın olmadığı için daha uygun fiyatlı seçenekler bulabilirsin.

Crucial ve Corsair markalarını değerlendirebilirsin; genellikle stabil ve güvenilir performans sunarlar. 2x8 GB yerine 2x18 GB tercih ettiğin için, daha yüksek kapasiteli modüllerin fiyatının biraz daha fazla olduğunu göz önünde bulundurmanı öneririm. Sisteminin anakartının desteklediği frekanslara da bakmayı unutma. Ürün yorumlarını incelemek faydalı olur. İyi çalışmalar

Geri