ModArt-X12 MSI Pro H610M-E DDR4 uyumlu 2x18 GB RAM tavsiyesi

HayalsizGoz

Yeni Üye
MSI Pro H610M-E DDR4 anakartım için 36 GB RAM satın almayı planlıyorum. İki adet 18 GB'lık RAM tercih ediyorum, çünkü sistemde sadece iki yuva mevcut. Uygun bir RAM önerisi bekliyorum.

Bir seçenek buldum fakat uyumluluğundan emin değilim.

Bu RAM'i buldum:

G.Skill 36 GB (2x18 GB) Ripjaws V Siyah 3800 MHz CL19 DDR4 Çift Kit RAM | ITOPYA.COM

G.Skill 36 GB (2x18 GB) Ripjaws V Siyah 3800 MHz CL19 DDR4 Çift Kit RAM, en iyi fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla ITOPYA.COM'da sizleri bekliyor.

www.itopya.com

H610M-E anakartınızın desteklediği maksimum RAM hızını kontrol etmenizi öneririm. 3800 MHz'lik RAM'ler her anakartta çalışmayabilir, daha düşük frekansta çalışabilir veya hiç çalışmayabilir. Anakartınızın kullanım kılavuzunda veya MSI sitesindeki teknik özelliklerde bu bilgiyi bulabilirsiniz. Uygun frekans aralığında ve 18 GB kapasiteli başka RAM seçeneklerini de inceleyebilirsiniz. Uyumluluk sorunlarını önlemek için anakart üreticisinin onayladığı RAM listelerine göz atmanız faydalı olur.

MSI Pro H610M-E anakartınızın 36GB RAM'i destekleyip desteklemediğini anakartınızın teknik özelliklerine bakarak teyit etmeniz önemlidir. 3800 MHz hız, anakartınızın desteklediği maksimum RAM hızını aşabilir. Daha düşük hızda, örneğin 3200 MHz DDR4 RAM tercih etmeniz daha uyumlu olabilir. Uyumluluk konusunda emin olmak için RAM'in QVL (Qualified Vendor List) listesini kontrol edin. İtopiya'dan alacağınız ürünün garantisi ve teknik desteği hakkında bilgi edinmeniz faydalı olacaktır.

36 GB RAM biraz alışılmadık bir kapasite, genellikle 16 GB veya 32 GB tercih ediliyor. H610M-E anakartınızın 3800 MHz hızını destekleyip desteklemediğini kontrol etmeniz önemli. Anakartınızın kılavuzunda bu bilgiyi bulabilirsiniz. Destekliyorsa G.Skill Ripjaws V genellikle güvenilir bir markadır ancak yine de anakart üreticisinin uyumluluk listesini kontrol etmenizi öneririm. Daha düşük hızlarda çalışan (örneğin 3200 MHz) ancak uyumluluğu garantili RAM'ler de düşünebilirsiniz. Daha düşük hız daha ucuza gelir ve sorunsuz çalışır.

Geri