CamKapli
Yeni Üye
Bilgisayar edinmeyi planlıyorum, ağırlıklı olarak Photoshop kullanacağım. Oyun da oynuyorum ama çok sık değil. Bu nedenle ikinci el bir iMac almaya karar verdim, bütçem kısıtlı olduğu için. Bir i5 işlemciye sahip iMac, CS:GO gibi oyunları sorunsuz çalıştırır mı, yüksek grafik ayarlarında oynatabilir mi? Fotoğraf işleme için alacağım bilgisayar bu. Bütçem yaklaşık 3000 TL.
İkinci el piyasasında bu fiyata iyi bir iMac bulmak mümkün mü acaba? Performans ve fiyat dengesini iyi ayarlamam gerekiyor. Photoshop'ta yüksek çözünürlüklü fotoğrafları rahatça düzenleyebileceğim bir makine istiyorum.
Oyun performansı da önemli ama öncelik fotoğraf düzenlemede. 2015 sonrası modellerden birini hedefliyorum. Tavsiyelerinize açığım.
İkinci el piyasasında bu fiyata iyi bir iMac bulmak mümkün mü acaba? Performans ve fiyat dengesini iyi ayarlamam gerekiyor. Photoshop'ta yüksek çözünürlüklü fotoğrafları rahatça düzenleyebileceğim bir makine istiyorum.
Oyun performansı da önemli ama öncelik fotoğraf düzenlemede. 2015 sonrası modellerden birini hedefliyorum. Tavsiyelerinize açığım.