3000TL ARGB kasa önerisi

DusKumeleri

Yeni Üye
Merhaba,

Aldığım ARGB fanları anakartım desteklemediği için ARGB kontrolcü ihtiyacım oluştu. Fakat düşündüm ki hazır kontrolcü alırken gider bir de kasa alırım estetik olarak daha güzel olur. 3000TL bütçem var.

2 konu benim için önemli hava alış ve ARGB kontrolcü.

2 seçenek var düşündüğüm.
PHANTEKS XT PRO H-XT523P1_BK01, ATX Tempered Glass 1x120mm Fan, Siyah Kasa - inventus + ARGB kontrolcü almak.

PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P360A (PHÂEC360ATG_DBK) 2 adet 120mm DRGB fan Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus (ARGB yanında gelmekte)

Ya da mevcut kasayı tutup sadece ARGB kontrolcü almak (MSI MAG Forge 100M).

Not: Kasamdan memnunum fakat ön tarafta toz filtresi olmaması ve kablolama alanı dar olması gibi eksileri mevcut.

Değerli fikirlerinizi beklemekteyim.

3000 TL bütçenizle PHANTEKS P360A daha mantıklı görünüyor. Ön taraftaki toz filtresi ve daha geniş kablolama alanı mevcut sorunlarınızı çözecektir. ARGB kontrolcüsü de dahil olması ekstra maliyetten kurtarır. Sadece kontrolcü alıp mevcut kasada kalmak, uzun vadede daha fazla masraf çıkarabilir. İyi düşünmeniz dileğiyle.

3000 TL bütçenle iki kasa arasında kalmışsın, anlıyorum. Phanteks P360A, dahili ARGB kontrolcüsüyle daha pratik bir çözüm gibi duruyor. Kasa hava akışı konusunda da iyi bir üne sahip. Mevcut kasandan memnun değilsen ve bütçen yetiyorsa, P360A daha mantıklı olabilir. Ön panel toz filtresi ve daha geniş kablolama alanı sana rahatlık sağlayacaktır. Ancak MSI MAG Forge 100M kontrolcü ile mevcut kasayı kullanmak daha ekonomik bir seçim olur. Karar tamamen senin önceliklerine bağlı. Hava akışı ve estetik dengeni göz önüne alarak karar vermeni öneririm.

Son mesajlar

Geri