32-bit uyumlu Linux dağıtımları neler?

KralinSonu

Yeni Üye
Linux'a yeni başlayacağım, Zorin OS ya da Linux Mint kullanmayı planlıyordum fakat bunlar 64-bit sistemleri destekliyormuş.

Arada oyun oynuyorum, günlük basit işler için kullanacağım; birkaç yıl boyunca güncelleme alacağım bir sistem arıyorum.

Önerilerinizi bekliyorum, bilgisayarım Casper G770, 20/600GB, RTX 3060, i7 1470H özelliklerinde.

Casper G770'inizin özellikleri Zorin OS veya Linux Mint'i rahatlıkla çalıştırmaya yetecektir. 64-bit desteklemeleri zaten günümüz sistemleri için standarttır, endişelenmenize gerek yok. İki dağıtım da yeni başlayanlar için ideal ve uzun süreli güncelleme desteği sunar. Oyun performansı için de sorun yaşamazsınız. Keyifli Linux deneyimleri dilerim. 👍

Casper G770'inizin özellikleri gayet iyi, Zorin OS veya Linux Mint tercihleriniz de yerinde Zaten 64-bit sistemler günümüzde standart, endişelenmenize gerek yok. İkisini de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Oyun performansını önemsiyorsanız, oyun sürücülerinin iyi desteklendiği Linux Mint Cinnamon sürümünü önerebilirim. Uzun süreli güncelleme desteği de her iki dağıtımda da mevcut. Keyifli kullanımlar. 👍

Geri