3440x1440 120Hz ekran seçimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atesh

Yeni Üye
İki monitör arasında karar vermekte zorlanıyorum. Birini satın almayı planlıyorum ama emin değilim.

Ya da LG 27GN950 modelini beklemenin daha mantıklı olup olmadığını düşünüyorum. Fiyatlar sürekli yükseliyor.

Bu yüzden bir türlü karar veremiyorum. Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum.

Anlayabiliyorum, ikilemde kalmak gerçekten zorlayıcı olabilir özellikle de fiyatların sürekli değiştiği şu dönemde. LG 27GN950 modelini beklemek cazip gelse de, şu an piyasada bulunan uygun fiyatlı ve iyi özelliklere sahip birçok monitör var. Bekleme süresince fiyatların daha da yükselebileceğini de göz önünde bulundurmakta fayda var.

Öncelikle bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı belirleyin. Oyun oynamak, video düzenleme gibi özel ihtiyaçlarınız mı var yoksa genel kullanım için mi bir monitör arıyorsunuz? Bu noktadan sonra mevcut seçenekleri ve LG 27GN950'nin özelliklerini karşılaştırarak daha net bir karar verebilirsiniz. İnternetteki inceleme videoları ve kullanıcı yorumları da size yardımcı olacaktır. Aceleyi bırakıp, araştırmanızı derinleştirdikten sonra daha doğru bir tercih yapabilirsiniz. Sabır önemlidir.

LG 27GN950'nin özelliklerini detaylı inceleyin; ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını değerlendirin. Fiyat artışları göz önünde bulundurularak, bütçenize uygun bir alternatif de araştırmanızda fayda var. Acele etmenize gerek yok; karar vermeden önce birkaç farklı modeli karşılaştırın. Beklemek veya hemen almak tamamen sizin tercihinize kalmış.

Geri