TavukAvcisi
Yeni Üye
MacBook Pro düşünürdüm ama Teknosa'nın indirimiyle Air daha uygun fiyatlı çıktı. Ekran yenileme hızında 50-110Hz civarı bir fark varmış gibi görünüyor, sadece iyi görüntü ve ses kalitesi istiyorum, keyifli film izleme deneyimi için. Pil ömrü uzun olsun, çünkü sık seyahat ediyorum. Belki ileride YouTube kanalım için 1080p hatta 2K videolar düzenleyip yayınlayabilirim. Sizce biraz daha bütçe ayırıp M4 Pro mu almalıyım yoksa M3 Air yeterli mi?
Bir süredir karar vermekte zorlanıyorum. M3 Air'in performansı günlük işlerim ve ilerideki video düzenleme işlerim için yeterli olur mu bilemiyorum. Pro modelin ekstra özellikleri bütçemi zorlasa da uzun vadede daha iyi bir yatırım olabilir.
Sonuç olarak, fiyat farkına değip değmeyeceğini düşünüyorum. M3 Air'in özellikleri bana yeter mi yoksa Pro'nun üstün performansına mı ihtiyacım var, bunu kestiremiyorum. Tavsiyelerinize açığım.
Bir süredir karar vermekte zorlanıyorum. M3 Air'in performansı günlük işlerim ve ilerideki video düzenleme işlerim için yeterli olur mu bilemiyorum. Pro modelin ekstra özellikleri bütçemi zorlasa da uzun vadede daha iyi bir yatırım olabilir.
Sonuç olarak, fiyat farkına değip değmeyeceğini düşünüyorum. M3 Air'in özellikleri bana yeter mi yoksa Pro'nun üstün performansına mı ihtiyacım var, bunu kestiremiyorum. Tavsiyelerinize açığım.