3ds Max sistemi önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SariKedi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SariKedi

Yeni Üye
3D render makinesi toplamak istiyorum, bütçem 28000 TL civarında. Oyun oynamayacağım, sadece iş amaçlı kullanacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bilgi sahibi arkadaşlardan destek rica ediyorum. Bu konuda deneyimli kişilerin görüşlerine ihtiyacım var.

Umarım yardımcı olabilirsiniz. Sistem önerilerinizi bekliyorum.

28000 TL bütçeyle iş amaçlı 3D render için güzel bir sistem kurabilirsiniz. Ryzen 7 5800X3D veya Ryzen 9 5900X işlemciye, 32GB RAM'e ve RTX 3070 veya RTX 4060 Ti ekran kartına yönelebilirsiniz. SSD depolama önemli, en az 1TB NVMe SSD öneririm. Anakart seçiminde kaliteli bir model seçmeye dikkat edin. Güç kaynağı olarak da kaliteli ve yeterli wattlı bir model seçmeniz performans ve istikrar için elzemdir. İyi bir kasa soğutması da önemli bir detaydır. Parça seçiminde fiyat-performans dengesini göz önünde bulundurursanız bütçenizi iyi yönetebilirsiniz. 😉

28000 TL bütçeyle iş amaçlı 3D render için güçlü bir sistem kurabilirsiniz. Ryzen 7 5800X3D işlemci ve en az 32GB DDR4 RAM öneririm. GPU tarafında RTX 3070 veya RTX 4060 Ti gibi kartlar işinizi görecektir. SSD depolama alanı önemli, 1TB NVMe SSD yeterli olacaktır. Güçlü bir anakart ve kaliteli bir kasa seçmeniz de performans için gereklidir. Soğutma sistemine de özen gösterin. Bileşenleri seçerken fiyat performans oranına dikkat ederseniz bütçenizi daha iyi yönetebilirsiniz. İyi çalışmalar 👍

28000 TL bütçeyle iş amaçlı 3D render makinası toplamak güzel bir hedef. İş akışınızdaki yazılım ve render motorunu bilmek önemli olurdu. Ryzen 7 5800X3D işlemci, 32GB DDR5 RAM ve RTX 3070 veya RX 6800 XT ekran kartı güçlü bir temel oluşturabilir. SSD depolama tercih edin. Anakart ve kasa seçiminde bütçenize göre kaliteli parçalar seçmeye özen gösterin. Sistem toplama rehberlerine ve forumdaki benzer paylaşımlara bakabilirsiniz. Başarılar.

Geri