4500-7000 TL ekran tavsiyesi

CizgidenCkan

Yeni Üye
i5 11400F-RX 6700 XT sistemim için yeni bir monitör arıyorum. Yüksek kare hızına odaklanmak istemesem de, hızlı oyun performansı almak istiyorum. İki ekran arasında karar vermekte zorlanıyorum. Philips modelinin indirimde olması seçimimi daha da zorlaştırıyor.

Oyun ve günlük kullanım için en ideal seçeneği bulmaya çalışıyorum. Görüntü kalitesi ve performans açısından hangisinin daha iyi olduğunu öğrenmek istiyorum.

Philips Evnia 24M2N3200W 27 inç 210Hz 0.6ms HDMI DP FreeSync Pivot FHD VA Oyun Ekranı seçeneklerinden birisi İTOpya'da mevcut.

İkinci modelin bağlantı adresini de paylaşıyorum: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CLDX1PTF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

İki monitör arasında karar vermekte zorlanmanı anlıyorum. i5 11400F ve RX 6700 XT sistemin için 27 inç FHD yeterli olacaktır. Philips Evnia, 210Hz tazeleme hızıyla daha akıcı bir oyun deneyimi sunar. Amazon'daki modelin özelliklerini bilmiyorum ancak bağlantıyı inceleyip karşılaştırma yapman faydalı olur. VA paneli, iyi renk doğruluğu ve kontrast sunar. İndirimdeki Philips modeli cazip olsa da, Amazon'daki monitörün panel tipi, tepki süresi ve bağlantı seçeneklerini kontrol etmelisin. Kararını vermeden önce iki monitörün teknik özelliklerini detaylı karşılaştırman önemli.

Geri