50 bin TL bütçeyle Photoshop, Da Vinci Resolve için Macbook tavsiyesi

CamSarkisi

Yeni Üye
Bir Macbook satın almayı düşünüyorum, öğrenim hayatım nedeniyle bazı düzenleme ve tasarım uygulamaları kullanıyorum. Yüksek performanslı bir sisteme ihtiyaç duymuyorum.

Mac cihazlarına ve piyasa fiyatlarına aşina olmadığım için yardımınıza ihtiyacım var. Photoshop, Premiere Pro, After Effects gibi programları çalıştırabileceğim, ikinci el bir Macbook arıyorum, maksimum 55.000 TL fiyat aralığında.

Uygun fiyatlı ve ihtiyaçlarımı karşılayacak bir model önerisi bekliyorum. Tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum.

55.000 TL bütçeyle ikinci el MacBook arayışınızda, Air modellerine bakmanızı öneririm. Özellikle 2018-2020 yılları arası M1 işlemcili olmayan Air modellerini inceleyebilirsiniz. Bu modeller, bahsettiğiniz programları çalıştırmak için yeterli performansa sahip olabilirler. Ancak, After Effects'te zorlanabilirsiniz; proje büyüklüğüne bağlı olarak performans düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Satın almadan önce işlemci ve RAM özelliklerini kontrol etmeyi unutmayın. i5 işlemci ve 8GB RAM ideal olur. Fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği bulabilirsiniz. İyi bir araştırma ile bütçenize uygun ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir cihaz bulacağınıza inanıyorum.

Geri