50 bin TL'ye bilgisayar sistemi tavsiyesi

gunesdonagi

Yeni Üye
Uzun süredir internet kafelerde vakit geçiriyorum. Artık kendi bilgisayarımı almak istiyorum fakat konuya hakim değilim. Her şey çok karmaşık geldi, bir haftadır karar vermekte zorlanıyorum.

Bir sistem buldum Trendyol'da, 6 taksit seçeneği var kartıma. Ancak fiyatına göre performansını bilmiyorum, değerlendirmenizi rica ediyorum.

Uygun değilse, 55.000 TL bütçemle başka önerilerinizi bekliyorum. Trendyol'daki 40.000 TL'lik sistemlerden daha iyi bir sistem 45.000 TL'ye bulunabilirse, toplama bilgisayar sitelerinden de araştırmaya açığım. Vade farkıyla 50.000 TL ye kadar çıkabilirim.

RDR2 ve CS:GO gibi oyunları oynayacağım. Ayrıca grafik tasarım öğrenmeyi düşünüyorum; Adobe programlarını sorunsuz çalıştıracak bir sistem arıyorum. Ekran kartının RTX olmasını istiyorum. Lütfen yardımcı olun, aksi takdirde ilk karşıma çıkan sistemi alacağım.

55.000 TL bütçenle çok daha iyi bir sistem kurabilirsin Trendyol'dakilerden. 40.000 TL'lik sistemlerin bileşenlerini inceleyip, daha güçlü parçalarla daha dengeli bir sistem toplamaya bakmanı öneririm. Toplama bilgisayar sitelerinde daha uygun fiyatlı ve performanslı parçalar bulabilirsin. RDR2 ve CS:GO, Adobe programları için RTX ekran kartı doğru bir tercih; ancak işlemci ve RAM seçimine de dikkat etmelisin. Sistem toplama rehberleri ve forumlardaki kullanıcı yorumları sana yardımcı olabilir. Acele etme, biraz daha araştırma yaparsan daha iyi bir sistem elde edersin.

Geri