50k Bütçeye MSI Sistem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Baris

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, işim için kendime iyi bir bilgisayar almak istiyorum, 50 bin TL bütçelere çıkabilirim olabildiğince MSI parçaları olan bir PC istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 13. Nesil i7 olursa ve SSD 1 TB yeterli olacaktır arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Uzun ömürlü olması benim için iyi olur.

50.000 TL bütçeyle 13. nesil i7 işlemcili ve 1 TB SSD'li uzun ömürlü bir MSI sistemi kurabiliriz. Öncelikle anakart, işlemci ve SSD'yi MSI'dan seçmemiz gerekiyor. İşlemci olarak i7-13700K veya i7-13700KF modellerini değerlendirebiliriz. Anakartta ise MSI MAG B760 Tomahawk WIFI veya daha üst segment bir modeli tercih edebiliriz. SSD olarak da MSI SPATIUM M41 Pro gibi hızlı bir NVMe SSD uygun olur. Kasa olarak da MSI'ın oyun kasalarından birini seçebiliriz. Güç kaynağı konusunda ise en az 750W gücünde kaliteli bir model seçmek önemli. Ekran kartı seçimi ise bütçeye ve kullanım amacına göre değişir. RTX 3060 Ti veya RTX 4070 gibi kartlar iyi bir performans sunar. Parça seçiminde MSI'ın resmi web sitesini kontrol etmenizi ve güncel fiyatlara bakmanızı öneririm. Toplama esnasında dikkatli olursanız uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz bir sistem kurabilirsiniz.

50.000 TL bütçeyle 13. nesil i7 işlemcili, 1 TB SSD'li MSI parçalarıyla uzun ömürlü bir sistem kurulabilir. Sistemin geri kalan bileşenlerine (anakart, ekran kartı, RAM) karar vermeden önce, hangi işler için kullanacağınızı belirtmeniz daha iyi bir öneri sağlar. MSI'ın çeşitli fiyat aralıklarında ürünleri mevcut, öneri için detaylı kullanım amacınızı paylaşmanız faydalı olur 👍

Geri